Solarninovinky.cz

Kalendář údržby a servisu FVE

Níže uvedený kalendář údržby elektrárny ilustruje, jak je důležité se o FVE důsledně starat. Tento kalendář poskytla společnost Photon Energy Operations.

 






Chcete si ověřit, jak je na tom Vaše elektrárna? Photon Energy Operations za tímto účelem zřídila help linku: +420 277 000 888, kde majitelé elektráren získají informace o zásadách správného provozování fotovoltaické elektrárny a promluví si přímo s jedním z techniků společnosti. 

 




Představení společnosti Photon Energy Operations:

Photon Energy Operations se zabývá Smart operations – správným provozováním fotovoltaických elektráren ve světě od roku 2008. Vybudovali jsme specifické know-how, jak minimalizovat ekonomické ztráty v průběhu životnosti elektrárny díky včasné identifikaci a předcházení problémům. Naše znalosti a zkušenosti v oblasti správného provozování fotovoltaických elektráren jsme ověřili na desítkách vlastních i externích projektů po celém světě, zejména v Německu, Belgii, Itálii, Austrálii, na Slovensku i v České republice. Více informací o naši společnosti naleznete na www.photonenergy.com.

Datum: 16.9.2014 | Rubrika: Solarninovinky.cz

Zdroj: Solarninovinky.cz