Solarninovinky.cz

Společnost Fronius představuje novou generaci střídačů SnapINverter

Generací střídačů SnapINverter společnost Fronius, která je kvalitativní jedničkou na trhu, představuje novou a jedinečnou výrobní řadu. Všechny řetězcové střídače Fronius jsou zároveň střídače SnapINverter. Fronius Galvo, Fronius Symo a Fronius Symo Hybrid pokrývají kompletní spektrum výkonu od 1,5 do 20 kW. Přednosti těchto přístrojů vystihuje motto Znáš jeden, znáš všechny. Společnost Fronius tak znovu potvrzuje své postavení inovační jedničky.

Fronius

Nová generace střídačů od společnosti Fronius představuje jedinečné výhody pro instalační firmy. Střídače SnapINverter nabízejí mimořádný montážní a instalační zážitek, jejich montáž i servis jsou bezpečné a snadné, kromě toho jsou maximálně flexibilní, univerzálně použitelné, nadčasové a uživatelsky přátelské, vysvětluje Martin Hackl z vedení divize Solar Energy, Fronius International GmbH.

Mimořádný montážní a instalační zážitek

Střídače Fronius SnapINverter nabízejí mimořádný instalační zážitek. Jejich montáž a uvedení do provozu jsou identické, což usnadňuje práci instalačním firmám, které tak šetří čas i peníze. Všechny střídače SnapINverter je možné zcela snadno namontovat a instalovat, a to po absolvování jediného školení.

Z toho dále vyplývají další jednoznačné výhody při školení instalačních firem. Synergie se vztahují nejen na celou výrobní řadu, ale zároveň je možné velmi snadno předávat znalosti také v rámci podniku. Výhody pro instalační firmu spočívají v nižších nákladech, rychlejší realizaci projektů a přiměřeně vyšší efektivitě a produktivitě.  

Montáž a servis: snadno a bezpečně

Montáž a instalaci střídače usnadňuje jedinečná výklopná koncepce s funkcí SnapIN. Po montáži lehkého nástěnného držáku a kabelovém propojení přístroje se střídač jednoduše zavěsí do nástěnného držáku, zasune a zajistí. Instalaci usnadňuje také nízká hmotnost a kompaktní konstrukce střídačů SnapINverter. Není nutné použít žádné speciální nářadí a kromě toho je možná i montáž na sloup. Montáž, instalace a servis jsou inovativně jednoduché a snižují náklady.

Maximální flexibilita a univerzální nasazení

Výrobní řadou SnapINverter pokrývá společnost Fronius celou šíři požadavků trhu od 1,5 do 20 kVA. V rámci kompletního portfolia střídačů se vždy najde vhodný přístroj jak pro rodinný dům, tak pro velkou fotovoltaickou elektrárnu.

Nadčasovost a uživatelský komfort

Od plánování systému až po jeho monitorování jsou střídače nové generace nadčasové a uživatelsky přátelské. Podporu při plánování systému nabízí bezplatný online nástroj pro přesné dimenzování fotovoltaického systému. Od poloviny roku bude možné provést první konfiguraci nezávisle na lokalitě, a to prostřednictvím tabletu nebo smartphonu. Uživatelské rozhraní je intuitivní a přátelské a podporuje instalační pracovníky jak při montáži, tak při uvedení do provozu.

Díky snadnému servisu a bezproblémové aktualizaci jsou střídače skutečně nadčasové. Bezplatný monitorovací online nástroj Fronius Solar.web a příslušná aplikace Fronius Solar.web umožňují provozovateli systému pohodlné sledování výnosů fotovoltaické elektrárny. Díky volitelným slotům pro zásuvné karty je celá tato generace střídačů plně nadčasová.

Datum: 11.10.2014 | Rubrika: Solarninovinky.cz

Zdroj: Solarninovinky.cz