Solarninovinky.cz

Jak postavit a provozovat malou solární elektrárnu a být soběstační?

Pokud vás zajímá jak být energeticky soběstační, šetřit neobnovitelné zdroje a vaši peněženku, tak přijďte 12.2. od 18 hod do Creative Gate, kde se dozvíte jak a z čeho můžete postavit malou solární elektrárnu, jak získat dostatek elektrické energie a nebýt zavislý na distribuční síti a jak bude možně sdílet elektrickou energii.

Deger

Martin Kolařík se podělí o zkušenosti v oblasti výstavby a provozování ostrovních a poloostrovních fotovoltaických elektráren a poradí s výběrem vhodných komponentů. Martin provozuje eshop www.ostrovni-elektrarny.cz, kde prodává komponenty pro FV elektrárny a projektuje a staví malé FVE.

Filip Procházka se podělí o své zkušenosti s provozem malé ostrovní fotovoltaické elektrárny, která jako hlavní zdroj energie zásobuje jeho dům bez přípojky k distribuční síti.Filip je programátor a provozuje diskuzní fórum www.mypower.cz, kde naleznete  rady, návody, tipy ke snížení množství odebírané energie z distribuční sítě a dosažení co největší nebo úplné nezávislosti na dodavatelích el. energie.

Jiří Říha se podělí o své bohaté zkušenosti se stavbou a provozem malé fotovoltaické elektrárny a jak být enegeticky soběstačný. Jiří postavil a provozuje několik malých FV elektráren. O své zkušenosti, jak být energeticky soběstačný se podělil 11.12. v Akademii soběstačnosti.

Petr Rokůsek se podělí o své zkušenosti, jak zřídit a provozovat malou solární elektrárnu na rodiném domě.  Petr založil společnost Nano energies, která dodává elektrickou energii výhradně z obnovitelných zdrojů a představí možností, jak sdílet elektřinu z malých zdrojů prostřednictvím Nano síťového propojení.

Tématické večery s názvem „Jak postavit a provozovat malou solární elektrárnu a být soběstační“ se uskuteční tuto středu od 18 do 21 hod v prostorách Creative Gate v centru Prahy na níže uvedené adrese:

Jindřišská 5, Praha 1 – u Václavského náměstí.
Jindřišská pasáž III. schodiště vedle kadeřnictví.
http://www.creativegate.cz/kontakt

Pro účast na tématickém večeru je nutná rezervace. Místo můžete rezervovat zde

Datum: 20.2.2014 | Rubrika: Solarninovinky.cz

Zdroj: Solarninovinky.cz